💁„Aș fi interesată să aduc cartea Călătorește cu trei sfinți români în comunitatea în care predau” mi-a scris într-o zi doamna Amalia Marinescu, consilier și psiholog în două școli de la țară: Școala Gimnazială „Al. Vlahuță” din Gugești și Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” din Dumbrăveni, județul Vrancea. „Doar o singură școală are bibliotecă, așadar, în primul rând cred că ar fi extrem de utilă o astfel de carte în biblioteca școlii. Mi-ar plăcea să se poată oferi câteva exemplare ambelor școli, chiar dacă una dintre ele nu are o bibliotecă… În amândouă școlile, elevii sunt pasionați de citit, sunt cu bun-simț și iubesc învățătura. Eu am o clasă de a cincea, unde sunt și profesoară. Sunt 19 copii, le place religia, cred ca pentru aceștia ar fi de folos această cărticică”, mi-a mai explicat doamna profesoară.

 


⭐Nu e ușor nici să ceri, nici să accepți ajutorul cuiva (mai ales un ajutor financiar). În ambele situații îți calci mândria în picioare și te arăți vulnerabil. Dar când ai un scop nobil – precum acesta al doamnei Amalia Marinescu – a cere este, cred eu, și un act de generozitate, și un semn de curaj.

 

🤲Și eu vă rog să ne fiți alături în campania „Spune-mi o poveste de Crăciun”. Vrem să cumpărăm și să dăruim 1000 de exemplare din cartea „Călătorește cu trei sfinți români” copiilor din 30 de comunități din țară și de peste hotare și altor copii implicați în proiectele Asociației „Spune-mi o poveste pentru suflet”. Copiii din cele două școli la care predă doamna Amalia Marinescu se numără printre beneficiarii campaniei.

 

Fiți alături de noi! Orice sprijin contează.

 

Donații se pot face pe pagina de Facebook a campaniei.
Și în contul Asociației Spune-mi o Poveste pentru Suflet
Cont: RO65BTRLRONCRT0624723301
Banca Transilvania – Bucureștii Noi
C.I.F 44531306
Paypal@spuneopoveste

Recunoscătoare, 
Ioana Revnic,

coordonatoarea campaniei „Spune-mi o poveste de Crăciun”

și a  proiectului „Spune-mi o poveste pentru suflet”

Aflați mai multe despre proiectul SOPS