V-ar plăcea să-i oferiți unui copil povestire personalizată, în care el însuși să fie personaj? Dăruiți-i una, donând în campania Spune-mi o poveste de Crăciun.

 

Campania este inițiată de Ioana REVNIC, coordonatoarea proiectului „Spune-mi o poveste pentru suflet” și președinta asociației cu același nume. În cadrul acesteia, se strâng fonduri pentru 𝟏𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐞𝐦𝐩𝐥𝐚𝐫𝐞 din cartea „Călătorește cu trei sfinți români”, scrisă de Ioana Revnic. Cărțile sunt cumpărate la prețul de tipar de 17 lei/ exemplar și vor fi distribuite gratuit. Volumele vor fi folosite în cadrul activităților asociației (ateliere de povești, concursuri pentru copii). O parte dintre acestea vor ajunge la copiii din 30 de comunități din țară și din diaspora.

 

Ofer 3 povestiri personalizate, în schimbul unor donații de minimum 500 de lei, în campania „Spune-mi o poveste de Crăciun”. Cu o donație de 500 de lei se vor achiziționa 30 de cărți.

 

 

 

Dar cum pot scrie despre un copil pe care nu l-am întâlnit NICIODATĂ?

 

Părinții, sau rudele, sau apropiații completează un chestionar cu ajutorul căruia îl pot cunoaște pe erou.

Așa s-au născut două dintre cărțile scrise și ilustrate de mine: Hainele călătoare ale Iustinei și Vacanță cu zmeu. Vacanță cu zmeu a fost o provocare: am avut de introdus în poveste nu unul, ci trei copii, Ana, Irina și Maria. A fost greu, dar rezultatul  este cea mai veselă carte pe care am scris-o până acum. 

Pentru o donație de 500 de lei, voi realiza textul unei povestiri personalizate, în care pot apărea unul sau doi copii. Pentru 3 copii, donația este de 600 de lei. Și așa mai departe.

 

Ce mai primiți în schimb?

Pe lângă povestirea însoțită de un autograf, primiți și un desen în acuarelă, făcut de mine special pentru aceasta.

Și nu doar atât!

Primul text va fi gata până în 15 decembrie și va fi lansat într-un atelier online „Spune-mi o poveste pentru suflet”, din aceeași lună. Invitați speciali vor fi chiar protagoniști.

Voi finaliza următoarea povestire până la începutul lui 2022 și o voi lansa într-un atelier online din data de 9 ianuarie. Pe viitor, este posibil să și public aceste texte, în cadrul colecției „Povestiri aproape adevărate”. 

Dăruiți un cadou altfel!

În mod sigur îi veți surprinde și îi veți bucura pe ceilalți!

 

 

Veronica IANI,

scriitoare și ilustratoare de cărți  pentru copii

invitat special și colaboratoare permanentă în proiectul

„Spune-mi o poveste pentru suflet”

 

Cărțile Veronicăi Iani le găsiți pe site-ul www.veronicastories.com.

Citiți AICI mai multe despre Veronica Iani: „Trăiesc pentru a scrie povești”

 

SUSȚINEȚI PROIECTUL SPUNE-MI O POVESTE PENTRU SUFLET

Donații se pot face pe pagina de Facebook a campaniei sau în contul Asociației Spune-mi o Poveste pentru Suflet

Cont: RO65BTRLRONCRT0624723301
Banca Transilvania – Bucureștii Noi

C.I.F 44531306

Aflați mai multe despre proiectul SOPS