🧑‍👩Emil și Silvia s-au căsătorit în 1979 💍 și sunt născuți în aceeași zi: 10 februarie. Cea mai mare calitate a lui Emil, spune soția sa, e că, de când s-au cunoscut, o face fericită.

⌚️În tinerețe, domnul N. lucra la o fabrică de armament. Încă se simte vinovat că a produs arme care-au fost folosite la războaiele de prin Europa…

🥰Doamna S. știe cinci limbi străine, a trăit multă vreme în străinătate, iar acum, după ce s-a întors în România, face curățenie pe străzi sau pe la oameni. Nu îi este rușine cu munca asta, nicio meserie nu e rușinoasă!

🍋Am aflat aceste povești când am fost cu #LimonadăPeStradă.
Vara, în zilele caniculare, Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar, din București desfășoară acest proiect util și la îndemâna oricui. Voluntarii le dăruiesc oamenilor limonadă, apă, ceva de mâncare și-un pic de timp.

🍊De curând, am împărțit din nou #LimonadăPeStradă. De data aceasta, împreună cu Veronica Iani; Maia & Ioana Alexandra Dumitrescu; Dan Liviu și Ștefan. Inutil să spun că am făcut o echipă EXCELENTĂ – asta se vede în poze.

 

🍉Din nou am spus că aceste întâlniri sunt importante în primul rând pentru noi, și-abia apoi pentru cei cărora le împărțim câte ceva. De ce? Pentru că așa ne împlinim niște nevoi profunde: de apartenență, de contribuție, de conectare. Râdem (mult); ne plimbăm (mult); eu vorbesc (mai mult decât de obicei) și – firește! – vânez povești. Le provoc – pe unele; le ascult – pe altele. Poate de aceea îmi și place atât de mult să merg cu #LimonadăPeStradă.

🍋Oferiți și voi #Limonadă_pe_Stradă! Cum? Pentru detalii luați legătura cu domnul Valeriu Brahă, coordonatorul acțiunii. Telefon 0771.022.134. Sunt un bun mijlocitor, așa că – dacă pot – îi ajut pe toți care vor să ajute!


Ioana Revnic