Aseară am primit acest mesaj de la Zaldoiu Elena-Alexandrina, ai cărei copii sunt fanii concursurilor „Spune-mi o poveste pentru suflet”.
„Apropo de tema dumneavoastră pentru concurs, #Ce_poate_rugăciunea. Fetița mea în vârstă de 3 ani și jumătate, căreia îi plac rugăciunile, în special cea adresată Îngerașului, a spus că pe ea puterea rugăciunii o va ajuta să culeagă luna de pe cer. Și a trebuit să realizăm o scară pe care să poată urca la lună! E ferm convinsă că tot ce ne trebuie pentru a ajunge la Cer este o scară. Și rugăciunea către Îngeraș 😇😚.”
*
Cred că ediția a 20-a a concursurilorSpune-mi o poveste pentru sufletva fi una foarte emoționantă, datorită temei sale,  #Ce_poate_rugăciunea.Fiecare dintre noi ar putea să povestească măcar o întâmplare – din viața sa ori a cuiva apropiat – despre puterea rugăciunii. 

În competiție se pot înscrie copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani, liceeni și adulți, iar secțiunile acestei ediții sunt: LITERATURĂ și ARTE PLASTICE.

 

 

Mai multe informații despre concursul nostru realizat în colaborare cu Liceul Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu” și cuBiserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar găsițiAICI: Concursul lunii aprilie: Ce poate rugăciunea.
 

Dacă vi se pare de folos, dați de veste și altora că există ACEST concurs.

Vă mulțumesc!
Ioana REVNIC,
coordonatoarea proiectului
„Spune-mi o poveste pentru suflet”