Ana și Andrei, doi frați (mai mult sau mai puțin) cuminți, așteaptă venirea pe lume a lui Bebe. Părinții le povestesc ce se întâmplă cu acesta, cât timp locuiește în burtica mamei.

 

Citiți-le celor mici Așteptându-l pe Bebe de Veronica Iani, cartea de colorat care îi ajută să priceapă că viața unui copil începe înainte de a se naște.

 

 

Desenele, jocurile haioase și povestea plină de umor a lui Bebiță-Bobiță te fac să te îndrăgostești pe loc de carte. Îți vine să o citești iar și iar!

 

 

Copiii verișorilor mei stabiliți în Italia și în Spania stau acasă. Cei din Italia – de trei săptămâni. Și, ca să își umple timpul cu lucruri de folos, vineri seara ne-am adunat în fața laptopurilor la „Spune-mi o poveste pentru suflet”, ca să le citesc pe Skype cartea Veronicăi Iani. 

 

Copiii au ascultat, au cântat, au zis poezii și pare că s-au distrat.

 

 

Pentru că în carte apare și îngerașul lui Bebe, le-am arătat cum să facă îngerași, din resturi de hârtie pe care le au ei prin casă.

 

Apoi, ne-am dat întâlnire săptămâna viitoare.

 

P.s. Dacă mai sunt copii dornici să stea 40-45 de minute cu mine, la „Spune-mi o poveste pentru suflet!” pe Skype, scrieți-mi!

Ioana REVNIC