🧐Se întreba cândva o prietenă din orașul meu: De ce mi-aș mai aduce copilul la biserică?! Se plictisește și nici nu are cu cine să se joace, căci vin puțini copii la slujbă…

 

🥰Dacă prietena mea ar locui mai aproape de București, aș invita-o la o porție de #BucurieDupăLiturghie.

 

 

❤#BucurieDupăLiturghie este cel mai recent proiect Spune-mi o poveste pentru suflet, realizat în colaborare cu parohia din Poienarii Burchii, județul Prahova. Prima întâlnire a noastră a avut loc în Duminica Sfinților Români, tema acesteia fiind #SânzieneDePoveste.

 

Invitată specială a fost Veronica Iani, care a creat o poveste specială pentru acest atelier SOPS – Povestea iei. Apoi, am vorbit eu cu copiii despre tradiții, despre doi sfinți români, reprezentați iconografic în ii: Sfântul Ioan Valahul și Sfânta Filofteia. În plus, am discutat despre ornamentele de pe costumele populare și cei mici chiar au cusut câteva ornamente simple. 

 

😇Le sunt recunoscătoare părintelui Marius Curelea și celor din comunitatea din Poienarii Burchii, care ne primesc cu multă generozitate și cu multă dragoste și care ne ajută tare mult.

 

🥳#BucurieDupăLiturghie este un proiect de formare prin intermediul poveștilor. Un proiect pentru copii, părinți, bunici și pentru prieteni – așa cum lesne se poate observa din aceste fotografii realizate la Centrul Parohial „Zestrea Poienarilor”❤

 

Ioana Revnic,

coordonatoarea proiectului „Spune-mi o poveste pentru suflet”

 

 

 

 

Susțineți proiectul nostru, donând în contul Asociației Spune-mi o poveste pentru suflet

Cont: RO65BTRLRONCRT0624723301

Banca Transilvania – Bucureștii Noi

C.I.F 44531306

Paypal @spuneopoveste

Orice sprijin este foarte important pentru noi!