Dragi prieteni,
Continuăm proiectul nostru #AteliereCuBunătate – povești, jocuri și surprize pentru copiii de la Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie „Nicolae Robănescu”, din Capitală. Așa cum știți, ne dorim să fim măcar o dată pe lună alături de copiii tratați aici și de cei care îi îngrijesc.
În aprilie, ne-am propus să începem organizarea unui loc de joacă 🎲🎠🧸pentru copii – un spațiu sigur, vesel și prietenos, unde recuperarea se îmbină cu joaca și cu învățarea.
Ne dorim să achiziționăm ACEST mobilier. Un mobilier cu piese moi, dar rezistente, care:
🔹sunt ușoare, colorate și vesele.
🔹vor avea multiple întrebuințări: vor fi mese, scaune, obiecte de joacă.
🔹pot fi mutate și organizate cu ușurință, chiar de către copii.



🎭Pe lângă joacă, pregătim un spectacol interactiv, cu un invitat special: o actriță care îi va transforma pe copii în protagoniștii unui spectacol inedit. Toți cei prezenți la #AtelierulCuBunătate vor fi implicați.
🤍Cum ne poți ajuta?
Fă o faptă bună, colorată și veselă, donând:
🎲10 lei
🎲30 de lei
🎲 50 de lei
🎲 Sau orice sumă îți spune inima (până la 500 de lei)
Donațiile vor acoperi:
🔸achiziționarea mobilierului (care costă 2329 de lei);
🔸costurile pentru spectacolul interactiv;
🔸surprizele dăruite copiilor, la finalul #AtelieruluiCuBunătate;
🔸organizarea și logistica evenimentului.
Prin gesturi mici, putem aduc culoare și zâmbete în spital.
Hai să facem împreună binele care ne e la îndemână, oricât de neînsemnat ar părea!
***
În Centrul Robănescu, în fiecare moment sunt internați peste 100 de copii împreună cu cineva din familie. Majoritatea copiilor de aici au nevoie de recuperare ortopedică sau de recuperare neuropsihomotorie și fac în fiecare zi proceduri de fizioterapie, de ergoterapie, de kinetoterapie, consultații psihologice și ședințe de psihoterapie. O parte din acești copii revin pentru proceduri, la câteva săptămâni.
*
Proiectul #AteliereCuBunatate – povești, jocuri și surprize pentru copiii de la Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie „Nicolae Robănescu”, din București este susținut de Asociația „Spune-mi o poveste pentru suflet”. Acesta a început în octombrie 2024 și, până acum, s-au desfășurat 4 ateliere la care au participat în total peste 100 de copii internați aici, alături de părinți. Toți cu suferințele, cu bătăliile și cu victoriile lor mici sau mari.
Continuăm acest proiect, pe termen lung. Fii alături de noi!