Efort, bucurie, recunoștință, la „Spune-mi o poveste pentru suflet”

Zilele trecute, o prietenă m-a întrebat ce anume îmi aduce bucurie. Sunt multe lucruri, înaintea lor pun proiectul Spune-mi o poveste pentru suflet! Cred că se și vede, din acest reportaj, realizat pentru emisiunea Talent și efort, de la Trinitas TV. Aș dori să le mulțumesc din suflet doamnei Mihaela Poenaru, realizatoarea emisiunii Talent și…

Articol de

Ioana Revnic

Publicat la

Blogul cu bunătățiAteliere de povești, Proiecte

Zilele trecute, o prietenă m-a întrebat ce anume îmi aduce bucurie.

Sunt multe lucruri, înaintea lor pun proiectul Spune-mi o poveste pentru suflet! Cred că se și vede, din acest reportaj, realizat pentru emisiunea Talent și efort, de la Trinitas TV.

Aș dori să le mulțumesc din suflet doamnei Mihaela Poenaru, realizatoarea emisiunii Talent și Efort de la TRINITAS TV, și lui Lazăr Enache, operatorul de imagine, pentru felul în care au valorificat atelierul de povești organizat la Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu”, din București (aici lucrez eu!).

Acesta surprinde esența și pasiunea din spatele proiectului nostru.

De asemenea, le sunt recunoscătoare colegelor de la școală, echipei Spune-mi o poveste pentru suflet, și, nu în ultimul rând, copiilor care participă cu entuziasm la ateliere!

Pe tine ce te bucură cel mai mult?

Ioana Revnic,

președinta Asociației „Spune-mi o poveste pentru suflet”

Lasă primul comentariu

Citește și alte articole