Sunt Iuliana Pîrvu și în prezent sunt studentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din Iași, specializarea Pedagogie.

 

Cred că pașii mei spre studierea domeniului Științelor Educației au fost călăuziți de Dumnezeu.

 

Am absolvit Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași – un loc al formării mele pentru viața de aici, dar și pentru veșnicie. Spun asta pentru că în anii de liceu, mulțumită grupului „Prietenii Sfinților Trei Ierarhi”, de la biserica din curtea liceului, am avut oportunitatea de a trăi numeroase experiențe formatoare, experiențe care m-au determinat să nu trăiesc la întâmplare, să-mi valorific timpul și darurile pe care le am în folosul meu, dar mai ales în folosul celor din jur.

 

 

M-am implicat în calitate de voluntar în numeroase evenimente organizate de Departamentul Misiune pentru Tineret al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Toate acestea și mai cu seama întâlnirea unui profesor care m-a inspirat m-au ajutat să descopăr că mă identific într-o măsură semnificativă cu profesia de educator.

 

Îmi doresc să devin o profesoară de neuitat pentru elevii mei, o profesoară care să îi inspire să lucreze Binele, care să îi ajute să nu-și doarmă devenirea.

 

Tocmai de aceea mă iau în serios când vine vorba de studii și, în plus, mă implic în proiecte care se preocupă cu adevărat de înmulțirea Binelui. Un astfel de proiect este „Spune-mi o poveste pentru suflet”. Aici spunem povești ziditoare pentru suflet. Și asta nu e tot! Te invităm să ni te alături!

Ne putem cunoaște mai bine la acest eveniment din 23 octombrie, la care voi fi formator: Fii povestitor! Formare pentru ateliere „Spune-mi o poveste pentru suflet”.
Sesiunea de formare este realizată de Asociația „România pentru viață”și de Asociația „Spune-mi o poveste pentru suflet”și se va desfășura pe Zoom, de la ora 10 la ora 13. 
Participarea la atelier se face completând acest formular de înscriere: https://forms.gle/zHg7TeupKTV3Sqiz8.
Iuliana Pîrvu
Citiți mai multe detalii despre proiectul SOPS: Spune-mi o poveste pentru suflet și Spune-mi o poveste pentru suflet!