„✒️📚 Eram un copil foarte sârguincios și chiar destul de cuminte! La patru ani, știam să citesc, să scriu, să adun și să scad”, povestește George Enescu.

 

Datorită familiei care l-a sprijinit necondiționat și profesorilor care l-au încurajat să studieze asiduu, George Enescu a ajuns la Viena și la Paris, fiind elev și student la cele mai bune școli de muzică ale vremii.

 

Din cauza greutăților materiale, unii copii de azi nu au asemenea șanse. Unii nu au nici măcar rechizite, la început de an școlar

 

 

Pentru ca 150 de copii nevoiași să aibă o șansă la educație și cele necesare începerii școlii 📐📖📓📔📒🖋 📕📗, Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar și Asociația Umanitară Tadeu organizează concertul caritabil „Omagiu lui George Enescu, la 141 de ani de la nașterea sa”.

 

Concertul va avea loc vineri, 19 august, începând cu ora 18:30, în Sala Mare a Teatrului de Comedie.

 

🆓INTRAREA este LIBERĂ, iar la finalul concertului veți avea șansa de a face o donație benevolă, care va ajuta un copil să aibă în prima zi de școală un ghiozdan nou, complet echipat cu rechizite.

 

Evenimentul deschide AuGUSTeria. Targ de bucate traditionale-editia a-6-a, care se va desfășura în 20-21 august.

 

❗️❗️❗️ Hai să fim ÎMPREUNĂ pentru 150 de copii! Puteți participa la concertul caritabil, puteți veni la AuGUSTeria. Targ de bucate traditionale-editia a-6-a sau puteți dona în contul Asociației Umanitare Tadeu: RO53INGB0000999910765211.

 

❗️ Dacă vreți să participați la concert, dați un semn pe Facebook sau la numărul de telefon 0720.946.341.

***

⭐️Sunt atâtea evenimente caritabile, de ce îl susțin tocmai pe acesta?

1. CRED în onestitatea și în integritatea organizatorilor, ȘTIU că beneficiarii chiar primesc ceea ce li se promite.

 

2. CRED în proiectele destinate educației copiilor. În plus, pe unii dintre cei 150 de copii care vor primi ghiozdane cu rechizite i-am întâlnit la Poienarii Burchii, la #BucurieDupăLiturghie, un proiect de educație non-formală, prin intermediul poveștilor, organizat de asociația pe care o conduc – Spune-mi o poveste pentru suflet, în colaborare cu parohia de acolo.

 

3. CONTRIBUI. Datorez comunității de la Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar idei care au crescut mult proiectele pe care le coordonez. Oamenii întâlniți aici mă sprijină. În plus, ceea ce se întâmplă la biserică mă motivează, întrucât îmi arată ce forță are binele făcut ÎMPREUNĂ.

 

Hai să facem binele ÎMPREUNĂ, ajutând 150 de copii!
Hai să dăm binele mai departe!

Ioana Revnic

Cover Irina Chiriac – Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar