Sunt Georgiana Nistor, studentă în Iași, la Facultatea de Compoziție, Interpretare și Studii Muzicale Teoretice.

 

Am absolvit Colegiul Pedagogic Vasile Lupu din Iași, unul dintre cele mai dragi locuri ale inimii mele, locul în care m-am format și am crescut frumos.

De ce spun asta?

Pentru că Dumnezeu mi-a îndreptat pașii spre Capela din curtea liceului unde am descoperit un grup de tineri veseli, entuziaști, iubitori de frumos, cu aspirații înalte, cu dorința de a lucra binele și de a se pune în slujba celorlalți.

 

Alăturarea la acest grup a fost, pentru mine, o mare șansă. Am avut oportunitatea de a participa la numeroase activități care m-au format și m-au ajutat să îmi valorific darurile, determinându-mă să merg pe drumul pe care mă aflu astăzi – cel al artei. Un drum anevoios, de altfel, dar cu sprijinul unui profesor minunat, care s-a preocupat de mine cu multă dragoste, am reușit, după ceva vreme, să studiez muzica, arta care mă exprimă cel mai bine.

 

Iubesc muzica, poezia, teatrul și, desigur, poveștile!

 

Din copilărie îndrăgesc poveștile. Pe-atunci, învăluiți în lumina unei lămpi, eu și frații mei așteptam (sub plapumă) cuminți și cu pleoapele întredeschise, povestea de seară. Și ea venea. Ne-o aduceau părinții cu multă bucurie, oricât de osteniți ar fi fost!

 

Poveștile înfrumusețează, zidesc și aduc lumină în suflet.

Iată unul dintre motivele pentru care am ales să mă alătur proiectului Spune-mi o poveste pentru suflet.

Ne putem cunoaște mai bine la acest eveniment din 23 octombrie, la care voi fi formator: Fii povestitor! Formare pentru ateliere „Spune-mi o poveste pentru suflet”.
Sesiunea de formare este realizată de Asociația „România pentru viață” și de Asociația „Spune-mi o poveste pentru suflet” și se va desfășura pe Zoom, de la ora 10 la ora 13. 
Participarea la atelier se face completând acest formular de înscriere: https://forms.gle/zHg7TeupKTV3Sqiz8.
Cu prietenie,
Georgiana Nistor
Citiți mai multe detalii despre proiectul SOPS: Spune-mi o poveste pentru suflet și Spune-mi o poveste pentru suflet!