Înainte de a mă muta la București, am locuit 17 ani în Oradea. Ori de câte ori mă gândesc la acest oraș, îmi amintesc de prietenii de acolo.

 

Mi-e foarte dor ei și, dacă s-ar putea, i-aș (a)duce peste tot cu mine. Deși din 2015 locuim la peste 600 de kilometri distanță unii de alții, oricând regăsesc solidaritatea de care aveam parte când eram lângă ei. De exemplu – acum.

 

 

Adela Dăscălescu, creatoarea brandului Magic Flowers Oradea, mama foștilor mei elevi Mihnea și Ștefana, sprijină campania „Spune-mi o poveste de Crăciun. 3 povestiri pentru 30 de comunități”. Ea dăruiește câte o coroniță decorativă de Crăciun persoanelor care donează AICI minimum 150 de lei.

 

 

Donații se pot face și în contul: RO65BTRLRONCRT0624723301
Banca Transilvania – Bucureștii Noi
Asociația Spune-mi o poveste pentru suflet

Paypal @spuneopoveste

 

Dăruiți cărți și dăruiți-vă un cadou făcut cu un desăvârșit bun-gust și cu multă dragoste!

 

***

 

Descoperiți și susțineți campania SPUNE-MI O POVESTE DE CRĂCIUN. 3 POVESTIRI, PENTRU 30 DE COMUNITĂȚI.

Strângem fonduri pentru a cumpăra 𝟏𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐞𝐦𝐩𝐥𝐚𝐫𝐞 din „Călătorește cu trei sfinți români” , o carte despre viețile Sfinților Ioan Casian, Dionisie Exiguul și Ioan Iacob Hozevitul, povestite copiilor.

O parte dintre volumele achiziționate vor ajunge la copiii din 30 de comunități din țară și din diaspora. Altele vor fi folosite în cadrul activităților Asociației Spune-mi o poveste pentru suflet (ateliere de povești, concursuri pentru copii). Cărțile sunt cumpărate la prețul de tipar de 17 lei/ exemplar și vor fi distribuite gratuit.