Când vine vorba de accesorii, alegerea mea sunt EXCLUSIV creațiile Emilys – de Emily Toros. Au un bun-gust desăvârșit. Sunt remarcate imediat, în orice împrejurare. Și mă fac să mă simt ALTFEL. Printre prietenele mele, nu există nici măcar una care să nu fi făcut un coup de foudre pentru acestea, văzându-le purtate de mine. Și e m-am îndrăgostit de ele la prima vedere, când le-am descoperit, cu 6 ani în urmă. Astăzi mă bucur pot ajunge mai ușor la mine, căci îmi sunt la îndemână, pe site-ul emilys.ro. 

 

*

 

La început, eu și Emily am împărțit același spațiu virtual al blogurilor de pe Tango&Marea Dragoste. Ne cunoșteam doar din fotografii și din scris. Iar despre ea știam că locuiește în Timișoara, că face rochii pictate și accesorii ALTFEL. 

 

Într-o zi, eram la serviciu, la școala din Oradea la care lucram pe-atunci. Ora de la 9 la 10 se terminase și, imediat ce a sunat de ieșire, Emily a apărut ÎNTÂMPLĂTOR taman în sala de clasă unde mă aflam, însoțind-o pe mama unui elev. Când am văzut-o, am strigat-o și-apoi n-am mai putut zice nimic. Iar ea nici măcar nu și-a dat seama cine o cheamă pe nume… Din ziua aceea, ne-am împrietenit. Și împrietenite am tot rămas.

 

Iar de accesoriile ei nu m-am mai despărțit, de când le-am probat prima oară. 

*

 

Dar care este povestea acestora?

 

Povestea primului accesoriu Emilys a început prin 2013 – explică Emily – când am cautat prin diverse magazine o broșă potrivita pentru o piesă vestimentară pe care mi-o achiziționasem recent. Și, negăsind nimic pentru acea rochie boemă, m-am apucat să creez eu broșa.

 

Mi-a plăcut atât de mult ceea ce a ieșit, încât a urmat apoi o întreagă colecție de accesorii. Prima – a fost una dedicată mireselor, iar cea de a doua colecție a fost una exclusiv de broșe. Din vânzarea pieselor acestor două colecții au venit și primii bani. Apoi, au urmat alte și alte colecții și așa a luat naștere brandul Emilys.

 

Prin ce sunt accesoriile sale ALTFEL decât oricare altele? 

Prin faptul că ele sunt mai mult niște piese de artă, decât niște simple accesorii – crede creatoarea lor. Și eu îi dau dreptate. Emilys nu e doar un brand de accesorii este o stare de spirit!

Ador să fac ceea ce-mi place, să dau frâu liber creativității mele, să fiu originală, spontană și să mă desprind cât mai mult de ceea ce înseamnă banal și produs de serie. 

 

În momentul acesta, de pildă, port niște cercei Emilys foarte colorați, din cea mai recentă colecție a mea, prezentă și pe site-ul www.emilys.ro. Se potrivesc perfect cu firea mea creativă și foarte optimistă.

 

Am întrebat-o pe Emily ce personalități i-ar fi plăcut să îi fi purtat accesoriile. Și ce femei aleg azi să poarte Emilys.

Nu pot să spun că mi-aș fi dorit să le fi purtat cineva anume, mi-a explicat ea. Îmi doresc, în schimb, ca oricine le poartă sa vadă în ele munca de artist. 

Îmi doresc ca purtătoarelor acestor bijuterii să li se transmită emoția cu care le-am creat. În fiecare accesoriu exista un strop din sufletul meu și asta mi-aș dori să simtă fiecare femeie care alege să poarte Emilys

Totuși, dacă ar trebui obligatoriu să aleg un nume, aș spune Audrey Hepburn. Pentru eleganța simplității și pentru că a fost și este în continuare un fashion icon.

Accesoriile Emilys nu sunt pentru toată lumea, crede Emily Toros. Emilys sunt pentru femeia boemă, specială, rafinată, îndrăzneață, căreia nu-i place să se piardă în mediocritate, căreia nu-i place să fie anonimă. Pentru TOATE femeile care-și oferă un plus de valoare, prin ceea ce poartă.

Ioana Revnic

Găsiți accesoriile Emilys – AICI

Găsiți accesoriile Emilys – AICI