copil

,,Lasă-ți visele să zboare!” este îndemnul sub care s-a lansat joi, 5 noiembrie, site-ul www.copildrag.ro.

COPIL DRAG este o companie care s-a născut din dorința de a ajuta – în primul rând – mamele aflate în situații dificile. Și-apoi, copiii capabili de performanță, care au visuri îndrăznețe, dar care nu dispun de resursele necesare împlinirii lor. De aceea, o mare parte din profitul companiei va fi redirecționat spre concretizarea acestor scopuri.

COPIL DRAG s-a ivit însă și din nevoia de sens, din nevoia de contribuție a fondatoarei companiei, Mihaela Furtună: mamă a trei copii; antreprenor; absolventă – ca șefă de promoție – a Facultății de Horticultură din cadrul USAMV București.

mfurtuna

,,M-am întrebat, într-o bună zi, ce caut eu pe acest Pământ – a spus Mihaela Furtună în deschiderea evenimentului de joi. Iar unul dintre răspunsuri a fost următorul: Să-mi ajut  semenii; să-i sprijin.

Mihaela Furtună și-a creat o echipă de specialiști care contribuie, în funcție de competențele proprii, la promovarea și la derularea proiectului.

Ioana Ștefănică, medic de familie, cu o experiență de 10 ani în medicină pediatrică. Este consilier în probleme de creșterea copilului, îngrijirea mămicilor gravide, alăptare, stil de viață sănătos, iar în prezent urmează o spra-specializare în pediatrie, la spitalul Marie Curie.

Carmen Simona Sbârnă, consilier psihologic, psihoterapeut de cuplu, familie, copii, adolescenți și adulți, în cadrul People Develop Center.

Aurelia Damian, manager Das Internationale Bildungszentrum Otopeni.

Site-ul lansat joi, www.copildrag.ro, este un magazin online care comercializează produse pentru copii. Blogul existent pe www.copildrag.ro conține articole cu sfaturi și informații utile pentru a crește copii buni, într-o lume (pe care ne-o dorim) mai bună. În plus, COPIL DRAG organizează periodic seminarii, întâlniri, activități de consiliere, pentru părinți.

Mesajele transmise în cadrul evenimentului de joi au fost eterogene din punctul de vedere al conținutului. Am aflat ce produse comercializează și reprezintă în România COPIL DRAG; am ascultat expuneri despre părinți, copii, educatori.

Acestea au avut însă drept liant următoarea idee: pentru a face ca visurile copiilor să zboare, e nevoie de înariparea lor. 

Iar aripile pe care cei mari le pun visurilor copilărești sunt: atenția la nevoile celor mici; dragostea; prezența; încrederea; încurajarea; validarea; susținerea; înzestrarea cu deprinderi sănătoase, încă din pruncie.

Și COPIL DRAG înaripează visuri!

Lansarea site-ului www.copildrag.ro a avut loc, joi, de la ora 11, la Hotelul Capital Plaza din București.

 Ioana REVNIC