Masthead header

Cunoști vreun profesor deosebit?

Ce dascăl ți-a marcat în mod decisiv și semnificativ anii de școală?

Cunoști vreun profesor deosebit?

Fă ca povestea lui să devină cunoscută!

Nominalizează-l la Premiile Mentor pentru Excelență în Educație!

2015_Mentor_ro2

Fundația pentru Comunitate acordă și în acest an Premiile Mentor pentru Excelență în Educație profesorilor, antrenorilor, mentorilor bine pregătiți și dedicați.  

,,Dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale” – se precizează în comunicatul Fundației pentru Comunitate.

Oricine poate să înscrie în competiție un dascăl, completând formularul de nominalizare de pe site-ul www.pentrucomunitate.ro .

 Pot fi nominalizați profesori, antrenori, pedagogi

  • care pregătesc, învață, educă, ajută copii și tineri, care îndrumă activitatea extrașcolară a acestora, care îi sprijină și îi susțin;
  • care sunt capabili să acorde o atenție sporită acelor copii sau tineri a căror situație familială sau materială le îngreunează obținerea performanțelor înalte;
  • care au înființat unele foruri (competiții, întâlniri, cercuri, cluburi, asociații etc.) cu un rol semnificativ în dezvoltarea tinerilor, în punerea în valoare a talentului lor;
  • care prin calitățile lor umane și profesionale au câștigat de-a lungul unei cariere de mai multe decenii aprecierea comunității locale și a specialiștilor din domeniul lor de activitate.

Se vor acorda 10 Premii de Mentor pentru Excelență în Educație.

Fiecare premiant va primi un trofeu realizat de artistul Ioan Nemțoi, o diplomă și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Nominalizările se pot face până pe 31 decembrie 2015.

Untitled7

Acestea se trimit prin poștă la adresa Fundației Pentru Comunitate: 400110 Cluj, Oficiul Postal 1, C.P. 1141, pe plic se menționează: Premiul Mentor, sau prin e-mail, la adresa mentor@pentrucomunitate.ro.

Informații suplimentare pot fi solicitate în scris, la adresa mentor@pentrucomunitate.ro sau prin telefon la numerele 0752-018760 sau 0755-045699.

Câștigătorii vor fi anunțați anul viitor, în luna februarie.  

Mai multe detalii – AICI.

MOL România susține Premiul Mentor pentru Excelență în Educație, ediția 2015. 

Premiile Mentor pentru Excelență în Educație se acordă anual, din 2010.

Bunatate.ro

December 1, 2015 - 08:45

ioana - Dna Anca Benga – profesoara de geografie a reusit sa-mi tine numele dansei pe buze chiar si dupa 10-11 ani de la terminarea gimnaziului. Am reusit sa iau nota de peste 8, numai cu ajutorul oferit de dansa pt examenul din clasa a 8-a 🙂
Si acum, tot ce stiu si-mi amintesc se datoreaza dansei! 🙂 un dascal unic!

L i k e   u s !